VÉGZŐSÖK TANKÖNYVEINEK VISSZAHOZATALA

Kedves Tanulók!

A tankönyvek / könyvek visszahozatalával kapcsolatban jelenleg azt gondolom, az lesz a jó megoldás, ha az írásbeli érettségik után, de még valamikor az érettségi bizonyítvány kiosztása előtt hoznátok vissza a könyveiteket. 

Az írásbeli érettségihez szükség lesz a Történelem atlaszra és a Négyjegyű függvénytáblázatokra. Lehet, hogy más tárgyakhoz is van nálatok olyan könyv, amit még talán szeretnétek forgatni érettségi előtt, ezért gondolom, hogy inkább utána hozzátok vissza. Ha érettségi hete előtt még szeretnétek valamit utolsó pillanatban kölcsönözni akkor a lentebb megjelölt időpontokban hétfőn és szerdán tudtok jönni az április 26-30-ig tartó héten.

Május 10 után, ha akkor már itt tanítunk, akkor bármikor tudjátok hozni a könyveket (ha nem vagyok éppen órán), de ha még mindig ez a rendszer marad, akkor a jelenleg is működő nyitva tartás szerint a következő napokon  és időintervallumokban tudjátok behozni a könyveiteket: 

Hétfő : 10.30- 14.00

Szerda : 10.00- 14.00

Csütörtök : 10.00-14.00 (ápr. 29-én sajnos  nem tudok bejönni, de az érettségi 2. hetétől biztos az időintervallum)


A tanulói a kintlévőségeket az alábbi módon nézhetitek meg: 

A könyvtár honlapján az online katalógus (link: http://94.199.48.18/sziren_0084.htm ) TETEJÉN található  ” KÖLCSÖNZÉSI INFORMÁCIÓK  rovatban a név és a jelszó rubrikába is beírjátok a teljes neveteket ( figyeljetek, hogy a szavak közt csak egy üres leütés legyen), majd ezután indítsátok el a keresést. Ezután fogja a rendszer kiadni a nálatok lévő dokumentumok listáját leltári számokkal együtt (ez a szám van a könyvben található pecsétbe írva).

 
Az a kérésem, hogy, ha valamit nem találtok, kérdezzétek meg az osztálytársakat, hogy nem-e odakeveredtek máshoz a könyvek. Ha valóban elveszett a könyv, először legyetek szívesek, engem keressetek meg (email), jelezzétek, mert csak így tudom csak megmondani, hogy kell-e, illeve hogy mennyit kell fizetni az elhagyott könyvért. 
Köszönöm a segítségeteket! 

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s